FA optužio Klopa, on se brani: Nisam ništa lagao

Izvor: B92, 02.Maj.2023, 21:57

FA optužio Klopa, on se brani: Nisam ništa lagao

FA Engleske je pokrela postupak protiv menadžera Liverpula Jirgena Klopa.

Posle pobede od 4:3 Klop je emotivno reagovao i u intervjuu rekao kako "Tirni ima nešto protiv Liverpula", te da mu nije jasno zbog čega je tako.

"Menadžer Liverpula Jirgen Klop optužen je posle utakmice sa Totenhemom odigrane 30. aprila. Utvrđeno je da su komentari menadžera koji se tiču sudija u intervjuu posle meča sadržali nedolično ponašanje u smislu da je doveo u pitanje integritet >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sudije i same igre. Jirgen Klop ima do 5. maja da se izjasni po ovom pitanju", stoji u saopštenju FA Engleske.

Klop se prethodno izvinio rekavši da nije trebalo da se sve to dogodi.

Tirni je pokazao Klopu žuti karton zbog nedolične proslave gola i to je razbesnelo nemačkog stručnjaka.

"Ništa od svega toga nije trebalo da se dogodi. Bilo je u stanju emocija, besa u tom trenutku. Zato sam slavio kako sam slavio. Nisam rekao ništa pogrešno. Nisam bio ni blizu četvrtog sudije i nisam ni želeo da mu priđem", kaže Klop.

On je otkrio i šta mu je Tirni rekao.

"Pol Tirni mi je prišao, nisam očekivao crveni, već žuti karton. Rekao mi je, 'po meni, ovo je za crveni', ali mi je dao žuti. Pokušao sam da se smirim, ali nisam uradio to kako treba. Rekao sam u TV intervjuu da to što mi je rekao nije bilo u redu, Otvorio sam kutiju koju nisam želeo da otvorim. Onda sam rekao kakav sam ja imao osećaj u tom momentu i kako Tirni vodi naše mečeve. Nisam ogorčen, ali to što je bilo u prošlosti, bilo je, nenamerno, ali bilo je. Sudije su ljute zbog toga što sam rekao. Uradio sam mnogo toga tog dana, ali nisam lagao", poručio je menadžer Liverpula.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.