FA kup - Siti može i ovako, Gabrijel odveo Građane u finale! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Apr.2019, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FA kup - Siti može i ovako, Gabrijel odveo "Građane" u finale! (video)

Ne naročito zanimljiva fudbalska predstava na Vembliju, ali piše se pobeda.

Fudbaleri Mančester sitija danas su se plasirali u finale engleskog FA kupa pošto su na Vembliju savladali Brajton rezultatom 1:0.

Odmah na startu meča videli smo detalj koji je i odlučio utakmicu, Gabrijel Žezus je u četvrtom minutu iskoristio asistenciju De Brujnea i glavom savladao Rajana.

Usledila je terenska inicijativa domaće ekipe, međutim bez konkretnih šansi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sve do sredine drugog poluvremena kada je svoj šut oprobao Sterling. Priliku je imao i Danilo u samom finišu susreta kada je njegov udarac završio preko gola.

Brajton se sasvim dobro držao tokom čitave utakmice iako je Pep Gvardiola izveo na teren vrlo jaku postavu, ali do iznenađenja nije mogao.

U drugom polufinalu sastaju se Votford i Vulverhempton, taj meč je na programu u nedelju od 17 sati.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Siti ide po trofej u FA kupu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 06.Apr.2019

Živa je i dalje misija Mančester sitija da osvoji sva četiri preostala trofeja u sezoni! Građani su se plasirali u finale FA kupa minimalnom pobedom nad Brajtonom i sada čekaju ko će im biti rival u borbi za pehar – 1:0. Drugi polufinalni par čine Votford i Vulverhempton, koji će se sastati...

Nastavak na MozzartSport.com...

GABRIJEL ŽESUS I TAČKA: Mančester junajted pobedio Brajton i plasirao se u finale (VIDEO)

Izvor: Kurir, 06.Apr.2019

Fudbaleri Mančester sitija prvi su finalisti FA kupa Engleske, jer su danas na "Vembliju" u polufinalu pobedili Brajton 1:0 (1:0). 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.