FA kup - Neki novi klinci odveli Liverpul na Čelsi! (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Feb.2020, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FA kup - Neki novi klinci odveli Liverpul na Čelsi! (video)

Kurtis Džons kao kapiten, uz pomoć Eliota, Milara, Klarksona, Čirivele i Van den Berga - odveo Liverpul u narednu rundu FA kupa.

Rečeno - učinjeno - Jirgen Klop je obećao da neće zamarati igrače tokom predviđene zimske pauze, pa je tako i sebi i igračima dao slobodno za ponovljeni meč petog kola FA kupa.

Liverpul je večeras sa omladincima ugostio Šruzberi posle 2:2 u prvom meču i minimalnim trijufom od 1:0 overio plasman u narednu rundu.

Klince >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa Enfilda večeras je predvodio trener rezervnog tima Nil Kričli, uostalom, ovo i jeste većina njegovih igrača, a posebno se istakao kapiten Kurtis Džons, koji je izveo jedan maestralan potez i izmamio aplauze Kopa.

Ipak, Liverpul je do pobede došao uz pomoć gostiju, pošto je trenutak odluke bio autogol štopera Šruzberija Vilijamsa u 75. minutu.

Inače, Šruzberi je pre toga, na isteku sata igre, postigao pogodak, ali je VAR poništio i to je bilo sve od gostiju.

Liverpul će u narednom kolu igrati protiv Čelsija na Stamford Bridžu, ranije određenim žrebom.

Ostaje da vidimo da li će i ko od ovih klinaca dobiti šansu u nastavku takmičenja najstarijeg fudbalskog takmičenja.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Najmlađi tim ikad, najmlađi kapiten ikad, samo trojica rođena pre 2000... Šta je Klop uradio ovoj deci? (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 05.Feb.2020

Rekao je da neće biti na stadionu. Da će odmarati nosioce igre. Bilo da je ispijao pintu piva u lokalnom pabu ili se zavalio u fotelju u kućnoj atmosferi, Jirgen Klop mogao je samo da uživa i smeška se, jer je Liverpul i sa trećim timom nadvisio Šruzberi i plasirao se u petu rundu FA kupa –...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.