FA kup - Ne ide bez Mitra, Siti počistio Fulam za osminu finala! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Jan.2020, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FA kup - Ne ide bez Mitra, Siti počistio Fulam za osminu finala! (video)

Doduše imali su i igrača više skoro ceo meč.

Mančester Siti savladao Fulam rezultatom 4:0, gosti sa igračem manje još od šestog minuta.

Može se reći da je prva ozbiljnija situacija rešila i ceo meč na "Etihadu".

Kapiten Fulama Rim ruši Žezusa u svojih šesnaest metara čme dobija direktan crveni karton, a Gundogan priliku da donese vođstvo "građanima" sa bele tačke koju Nemac naravno ne propušta.

Desetak minuta kasnije Bernardo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Silva sjajnim udarcem iz okreta udvostručuje prednost domaćina.

Siti je nastavio svoju dominacijom terenom i u drugom poluvremenu. Žezus konačno pronalazi mrežu, i to dva puta. Brazilac postiže dva gola u razmaku od tri minuta, Siti vodi 4:0 od 76. minuta.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

FA kup - "Đavoli" se razgoropadili protiv trećeligaša, "omrsio" se i Lingard (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Jan.2020

Hoće li navijači biti nešto zadovoljniji.?..Fudbaleri Mančester junajteda su u četvrtom kolu FA kupa gostovali u Tranmiru, koji je napravio veliki iznenađenje u prethodnoj rundi, eliminisavši Votford...Ipak, protiv "Đavola" nisu imali šansi, već na poluvremenu je Solskjerova četa imala veliku...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.