FA kažnjava Ivanovića zbog udaranja?

Izvor: Vesti-online.com, 09.Apr.2012, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FA kažnjava Ivanovića zbog udaranja?

Defanzivac Čelsija Bane Ivanović izbegao je kaznu na terenu, kada je na meču protiv Vigana (2:1) pesnicom udario protivničkog igrača Šona Malonija. Ipak, ono što je promaklo sudijama nije promaklo Fudbalskoj asocijaciji koja će najverovatnije oštro kazniti srpskog internacionalca.

Srpski defanzivac je u jednom trenutku utakmice sa Viganom udario protivničkog igrača Šona Malonija pesnicom u leđa i u stomak, što je promaklo sudijama.

Na istom meču Ivanović >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je postigao i gol iz ofsajda koji je doneo tri boda Čelsiju sa 2:1, pa su u Viganu sa pravom besni na linijskog sudiju Majka Džounsa, koji je propustio da sankcioniše sve te stvari.

Ono što je propustio sudija Džons nije promaklo Fudalskoj asocijaciji Engleske (FA) koja ća najverovatnije oštro kazniti Ivanovića zbog udaranja Malonija.

To bi značilo da će jedan od najboljih fudbalera Čelsija propustiti ključne mečeve svog kluba u borbi za poziciju koja vodi u Ligu šampiona.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.