FA KAZNILA VULVERHEMPTON: Zbog rasitičkih povika Vukovi plaćaju 100.000 funti

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 13:30

FA KAZNILA VULVERHEMPTON: Zbog rasitičkih povika Vukovi plaćaju 100.000 funti

Sve se dogodilo na meču protiv Čelsija u aprilu.

Fudbalska asocijacija Engleske (FA) kaznila je Vulverhempton sa 100.000 funti zbog rasističkih povika navijača tog kluba na meču Premijer lige protiv Čelsija, koji je odigran 8. aprila.

Vulverhempton je priznao da nije uspeo da spreči svoje navijače da na rasnoj osnovi vređaju fudbalere Čelsija. Vulverhempton je na ovom meču pobedio Čelsi 1:0.

 - Nezavisna regulatorna komisija kaznila je Vulverhempton >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa 100.000 funti zbog dva slučaja kršenja FA pravila E21 do kojih je došlo u 61. i 71. minutu utakmice protiv Čelsija. Vulverhempton je priznalo da nije uspeo da spreči navijače da se nedolično ponašaju, da ne koriste uvredljive reči i da se ponašaju na bilo kakav neprimeren način - navedeno je u saopštenju FA.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Fudbalska asocijacija Engleske kaznila Vulvse zbog rasističkih ispada navijača

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 14.Jul.2023

Vulverhempton je na tom meču pobedio Čelsi 1:0 Fudbalska asocijacija Engleske (FA) kaznila je Vulverhempton sa 100.000 funti zbog rasističkih povika navijača tog kluba na meču Premijer lige protiv Čelsija, koji je odigran osmog aprila. Vulverhempton je priznao da nije uspeo da spreči svoje...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.