FA Engleske optužila Pojeta zbog sukoba sa Brusom

Izvor: Blic, 05.Mar.2015, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FA Engleske optužila Pojeta zbog sukoba sa Brusom

Pojet koji je isključen u 35. minutu ima rok do ponedeljka da odgovori na optužbe FA, koji ga tereti za nesportsko ponašanje, odnosno šutiranje flaše sa vodom pored aut linije i rasprave sa Brusom.

Brusa je sa druge strane pomoćni sudija morao da zadržava kako se ne bi sukobio sa Pojetom, ali je menadžer Hala od FA samo blago opomenut, odnosno "formalno su ga podsetili na dužnosti".

Pojet je izgubio nerve pošto je njegov igrač Rodvel - inače u 75. minutu strelac >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << izjednačujućeg gola, dobio žuti karton jer je simulirao pad posle blagog kontakta igrača Hala.

Sanderlend i Hal se bore za opstanak u Premijer ligi i trenutno su na 15. odnosno 16. mestu na tabeli.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.