Evropski giganti se otimaju oko brazilskog vunderkinda!

Izvor: Sportske.net, 02.Jul.2015, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evropski giganti se otimaju oko brazilskog "vunderkinda"!

Za brazilskog tinejdžera Žersona zainteresovani su Barselona, Juventus i Čelsi.

Fudbaler Fluminensea Žerson biće u centru pažnje u ovom prelaznom roku.

Kako pišu brazilski mediji Juventus je ponudio za mladog Brazilca 16 miliona evra. Ipak, Barselona je još ranije "stavila šapu" na reprezentativca Brazila do 20 godina.

Barselona navodno ima pravo preče kupovine i ako ga bude želela moći će da otkupe njegov ugovor za 3.6 miliona evra, dok bi Fluminenseu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pripalo 20% od sledeće prodaje. List O Dia piše da su obavljeni razgovori između čelnika Barselone i Fluminensea i da je "brazilski Pogba" izrazio želju da pređe na Kamp Nou.

Žerson je izjavio da mu je dečački san da zaigra za Barselonu.

Problem oko njegovog prelaska u redove španskog velikana mogla bi da bude zabrana transfera Barseloni koja traje do januara 2016. godine. Ovih dana su predsednički izbori, a aduti Bertomeua su obećanja da će dovesti Ardu Turana, Pola Pogbu i upravo Žersona.

Žerson igra na poziciji ofanzivnog veznog fudbalera.

Čelsi je već iskoristio činjenicu da barselona ne može da kupuje u ovom prelaznom roku i preuzela im mladog reprezentativca Brazila Kenedija, možete pročitati ovde.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.