Evropski TSC, Silađi ne staje!

Izvor: Sportske.net, 05.Jun.2020, 19:59

Evropski TSC, Silađi ne staje!

Nema kraja seriji pobeda ekipi TSC-a, koja je sve bliže izlasku na evropsku scenu.

Fudbaleri TSC-a upisali su danas i šestu uzastopnu pobedu u Linglong Superligi Srbije, ukupno šesnaestu od početka sezone.

Tim iz Bačke Topole danas je, u prvom meču 28. kola, kao gost savladao ekipu Proletera u Novom Sadu rezultatom 3:1, pa će prenoćiti na trećem mestu, sa istim brojem bodova, ali i utakmicom više od Vojvodine.

TSC je poveo već u šestom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << minutu iz jedanaesterca koji je u gol pretvorio Nenad Lukić i taj gol je obeležio prvo poluvreme.

Posle devet minuta igre u drugom poluvremenu, Proleter je izjednačio golom Jovanovića, ali onda glavnu ulogu preuzima najbolji strelac lige Vladimir Silađi.

U 66. minutu postigao je svoj 16. gol u sezoni, za novo vođstvo TSC-a, a trijumf gostiju potvrdio je Đuro Zec, na asistenciju Silađija i posle lepe varke protivničkog igrača - 1:3.

Večeras se igra još i meč između Voždovca i Napretka, njihov duel počinje u 20 časova.

-

-

FK Proleter Novi Sad  -  TSC Bačka Topola Live Score

-    Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Silađi i TSC ne staju, pao je i Proleter

Izvor: B92, 05.Jun.2020

U prvoj utakmici 28. kola Linglong Superlige Srbije TSC je u gostima bio bolji od Proletera iz Slane Bare rezultatom 3:1 (1:0)...Tim iz Bačke Topole se sa ova tri boda izjednačio sa Vojvodinom na trećoj poziciji na tabeli...Ponovo je strelac bio Vladimir Silađi koji je zadržao prvo mesto na listi...

Nastavak na B92...

SUPERLIGA SRBIJE: TSC ne staje, Voždovac slavio na Dušanovcu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2020

Odigrane dve utakmice 28. kola...Fudbaleri TSC-a upisali su danas šestu uzastopnu pobedu u Superligi Srbije, ukupno šesnaestu od početka sezone. Tim iz Bačke Topole je na krilima Vladimira Silađija i Nenada Lukića slavio danas, u prvom meču 28. kola. "Plavi" su kao gosti savladali Proleter...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.