Izvor: RTS, 27.Feb.2021, 08:56

Evropski "Ol-Star" u Atlanti - Sabonis umesto Durenta

Domantas Sabonis će zaigrati na ovogodišnjem "Ol-Staru", umesto Kevina Durenta, koji je odustao zbog povrede.
Novinar I-Es-Pi-En-a, Adrijan Vojnarovski, preneo je Kevin Durent odlučio da se povuče, nakon što je osetio bol u zadnjoj loži.

Poziv je odmah uručen Sabonisu, koji ove sezone igra sjajno za Indijanu - postiže 21,5 poena, uz 11,6 uhvaćenih lopti i 5,7 asistencija.
Sabonis je šesti Evropljanin na ovogodišnjem meču svih zvezda (uz Jokića, Adetokunba, Gobera, Dončića i Vučevića), što je novi rekord. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

DURENT PROPUŠTA OL STAR: Menja ga sin LEGENDARNOG asa (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2021

Lider Bruklina se još uvek oporavlja od povrede...Kevin Durent neće nastupiti na predstojećem Ol-star vikendu. Košarkaš Bruklina ima problema sa povredom tetive levog butnog mišića i neophodno mu je dodatno vreme za rehabilitaciju, potvrdili su Netsi...– Uvereni smo da će se Durent vratiti...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.