Izvor: MozzartSport.com, 19.Okt.2021, 23:06

Evropo, čuvaj se - proradio Mesi: Panjenkom srušio Lajpcig i pokrio mane PSŽ-a (VIDEO)

Nemački klub zadavao glavobolje, ali su Kilijan Mbape i Lionel Mesi zaplesali i samo je jedan ishod bio moguć - 3:2

Sjajno fudbalsko veče u Ligi šampiona. Padali su golovi širom Evrope, čak pet puta su se mreže tresle na Parku Prinčeva. Ogolio je Lajpcig mane supertima iz francuske prestonice, ali nije mogao da stane na put paklenom tandemu. Kilijan Mbape i Lionel Mesi su imali svoje veče, sa par poteza su rešili utakmicu i pokazali pravu moć Svetaca. Može >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << odbrana da škripi, ali PSŽ će sa ovakvim majstorima gotovo uvek biti u stanju da postigne gol više od rivala. Tako je bilo i večeras - 3:2 (1:1).

Nije to možda dugoročna taktika, jer nije samo fraza da odbrana osvaja titule. PSŽ-ova je večeras bila na klimavim nogama, slepo je verovala u magiju Mesija i Mbapea i provukla se. Jer Francuz i Argentinac su neumoljivi. Bilo im je potrebno određeno vreme da prorade, a večeras su konačno pronašli zajednički jezik. Mbape je načeo rivala, plesao u prvom poluvremenu, ali je Lajpcig svoj plan strpljivo sprovodio u delo. Nije odustajao od inicijalne ideje, prepustio je loptu rivali i čekao greške. Dočekao ih je. Na identičan način dva puta je zatresao mrežu čete Maurisija Poketina. Anhelinjov centaršut sa leve strane je najpre u prvom delu u gol pretvorio Andre Silva, a onda u drugom i Kristofer Nkunku. Fudbaler od kojeg su Sveci, čini se, prerano odustali. A onda je na scenu stupio Mesi. Najpre postigao zicer posle nesebične asistencije Mbapea, a onda panjenkom matirao Pitera Gulačija sa bele tačke i vratio prednost svom timu. Ispostaviće se da mu je tako doneo i pobedo. Mogla je da bude i ubedljivija, da je njegov "partner u zločinu" realizovao jedanaesterac u smiraj susreta, ali je za razliku od Argentinca mladi Francuz poslao loptu nebu pod oblake.

Uskoro opširnije...

KYLIAN MBAPPE WHAT A GOAL #PSGRBL pic.twitter.com/XjR55ti7Z6

#PSGRBL ~ #UCL

PSG 2 × 2 RB Leipzig | GOAL Messi, HD

🎥

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

to never miss any goal Follow @YD7_7p

pic.twitter.com/geVfePCeTT

MESSI PANENKA 🤩🇦🇷 pic.twitter.com/hmdyhk8J4v

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.