Evroliga: Sudar bivših šampiona

Izvor: B92, 13.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evroliga: Sudar bivših šampiona



Partizan Rajfajzen, šestostruki klupski šampion Evrope, u subotu na bazenu "Banjica" dočekuje najtrofejniju evropsku ekipu Mladost iz Zagreba.

U prvom kolu Evrolige Partizan je poražen u Breši 8:9, dok je Mladost kod kuće savladala Etnikos sa 9:7. U domaćem prvenstvu šampion Srbije nema nikakvu konkurenciju i ubedljivo vodi na tabeli sa sedam pobeda iz isto toliko mečeva.

Trener Partizana Dejan Udovičić smatra da je slabost njegove ekipe nepostajanje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jakih protivnika u domaćoj ligi.

"To je veliko opterećenje za sve nas. Ne možemo da znamo u kakvoj nam je formi ekipa kada se igra u ovako slaboj ligi. Mislim da je ovakvo stanje ove godine iznuđeno, ali da situacija može da se poboljša osnivanjem neke regionalne lige, kako bi naši i igrači iz okruženja imali veći broj kvalitetnih utakmica", rekao je Udovičić. Utakmica se igra na bazenu SRC Banjica, sa početkom u 20,15 časova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.