Evroliga: Ponavlja se meč Opel - PAO

Izvor: B92, 28.Jan.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evroliga: Ponavlja se meč Opel - PAO



Disciplinski sudija Evrolige Hose Manuel Meirim naredio je da se ponovi meč 11. kola grupe C između Opel Skajlajnersa i Panatinaikosa. Utakmica je odigrana u Frankfurtu 19. januara.

Sudija je prihvatio žalbu Panatinaikosa na poslednji pogodak na utakmici. Utvrđeno je da je igrač Opela Miroslav Todić ubacio loptu u koš pošto je sirena signalizirala istek četvrte četvrtine meča. Rezultat je pre tog koša bio 66:66.

Na odluku disciplinskog sudije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << moguća je žalba u roku od 10 dana, po Disciplinskom pravilniku Evrolige.

Meirim je izrekao i kaznu za Skavolini, čiji navijači su istrčali na teren posle pobede nad Makabijem, 20. januara. Skavolini će platiti 20 hiljada evra, a rok za žalbu je takođe 20 dana.

"Drugačije sankcije - igranje bez publike ili nešto slično - mogle bi das uslede u budućnosti za ovakve prekršaje, čak i kada je izbegnuto nasilje", rekao je Meirim.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.