Evrokup: Večeras Zvezda i Hemofarm

Izvor: RTS, 12.Jan.2010, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evrokup: Večeras Zvezda i Hemofarm

Kombinovani prenos Evrokupa na Radio-televiziji Srbije. Hemofarm od 19 časova dočekuje ruski Trijumf. Crvena zvezda pola sata kasnije protiv Benetona u Pioniru.

"Beneton je ekipa slavne tradicije, koja je dugo godina igrala u Evroligi. Tamo je poniklo mnogo kvalitetnih igrača i trenera, ali trenutno ne zauzimaju mesto u vrhu evropske košarke. U odnosu na naš prvi duel ekipa se promenila, ostali su bez Đentilea i Hukića, a doveli su Riversa i Grenta", naveo je Trifunović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Zvezda je obezbedila plasman u nastavk takmičenja, ali od večerašnjeg meča zavisi da li će crveno-beli biti na prvoj ili na drugoj poziciji u grupi.

Hemofarm će protiv ruskog Trijumfa pokušati da ostvari izuzetno važnu pobedu, ali i pored povoljnog ishoda u korist Vrščana, naša ekipa  će sa nestrpljenjem očekivati rezultat meča u Francuskoj između Le Mana i Valensije. Ukoliko Španci trijumfuju, Hemofarm će se pobedom plasirati u narednu fazu takmičenja.

Kombinovani direktan prenos obe utakmice je na našem Drugom programu. Hemofarm će dočekati Trijumf od 19.00 časova, dok je utakmica između  Zvezde i Benetona na programu od 19:30 časova.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.