Izvor: Piplmetar.rs, 17.Feb.2024, 16:30

Evrogol Lerme, ali

Fudbaleri Čelsija pobedili su u gostima ekipu Kristal Palasa rezultatom 3:1 u poslednjem meču 24. kola Premijer lige.
Maurisio Poketino je i večeras improvizovao sa startnom postavom i to nije ispalo dobro u prvom poluvremenu, jer Čelsi nije imao bukvalno nijedan udarac ka golu. 
Palas je i pored toga, uspeo da dođe do vođstva i to spektakularnim golom na isteku pola časa igre. U 30. minutu, Lerma je postigao evrogol, pošto je pokupio odbijenu i sa 30 metara poslao loptu gotovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << u same rašlje za 1:0.
Poketino je odmah na poluvremenu napravio prvu promenu, Enkunku je zamenio Maduekea i Čelsi je zaigrao mnogo bolje. Već u 47. minutu posle lepe akcije po desnoj strani, Gusto je poslao povratni pas na pravo mesto na nekih 10 metara, a Galager je poklopio loptu pod prečku za 1:1.
Čelsi je delovao dosta bolje u drugom delu igre, opet je Palmer bio najopasniji, imao je dva pokušaja, ali promene rezultata nije bilo do nadoknade vremena.
Onda je opet sevnuo opet brz napad po desnoj strani, Palmer je pobegao i poslao povratni pas, a tamo je Galager sa ivice šesnaesterca i pogodio ugao za 1:2. 
Ni tu nije bio kraj, jer je u poslednjim trenucima Čelsi izveo novu kontru, opet je Palmer odradio najveći deo posla, vukao je loptu 30 metara i potom proigrao Enca Fernandeza, koji je zalomio čuvara i pogodio za 1:3. 


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.