Evro Reptorsi

Izvor: B92, 29.Jul.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evro Reptorsi



Toronto Reptorsi potpisali su jednogodišnji ugovor sa slovenačkim krilnim košarkašem Urošem Slokarom. Slokar je bio 58. pik Reptorsa na prošlogodišnjem draftu, a do sada je nosio dres Benetona iz Treviza.

Slovenački reprezentativac je igrao za Reptorse na letnjim ligama i u proseku beležio 14.3 poena i 7.3 skoka.

Najveću zaslugu za dolazak Slokara u Kanadu ima pomoćnik generalnog menadžera Toronta Mauricio Đerardini, dosadašnji prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << čovek Benetona.

Generalni menadžer Toronta Brajan Kolanđelo na ovogodišnjem draftu kao prvog ukupno pika izabrao je dosadašnjeg člana Benetona Andreu Barnjanija, da bi potom potpisao ugovore sa još dve zvezde Evrolige Entonijem Parkerom iz Makabija i Horheom Garbahosom iz Unikahe.

U ekipi je već španski bek Hoze Kalderon, dok je Kolanđelo trejdom iz San Antonija doveo Radoslava Nesterovića.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.