Evo zašto se Evropa divi Ronaldu

Izvor: Vesti-online.com, 14.Okt.2014, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo zašto se Evropa divi Ronaldu

Ako ovako nastavi zvezda Reala Kristijano Ronaldo će do kraja sezone postići 73 gola.

Ovde potpis

 

Start sezone Kristijana Ronalda je neverovatan čak i po njegovim standardima, najbolji igrač na svetu je postigao 13 golova na šest utakmica u Primeri. To znači da na utakmici prosečno postigne 2,16 gola.

 

Ako as Real Madrida nastavi da igra u ovako nestvarnoj formi i održi ovaj gogleterski prosek sezonu će završiti sa neverovatnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << 73 pogodaka u ligi!

 

Ono što je i impresivnije od ovog potencijalnog scenarija je ono što je Ronaldo već postigao – Portugalac je efikasniji od 104 kluba iz šest najjačih prvenstva Evrope – Premijer lige, Primere, Lige 1, Serije A, Bundeslige i portugalske Primeire.

 

Iako je diskutabilno da je portugalski šampionat šesti najbolji na Starom kontinentu, ovo ne umanjuje uspeh Ronalda u duelu sa 116 klubova, 115 ako ne računamo njegov Real, mada je i od saigrača bolji jer je on postigao 13, a ostatak ekipe 12 golova.

 

Od Ronalda su efikasniji Marselj sa 23 golova, Čelsi sa 21, Barselona i Benfika imaju 19, Valensija 17, a Bajern, Bordo, Lion i PSŽ imaju 15 golova, dok Mančester Siti i Vitorija imaju 14. Pritom je Kristijano odigrao šest utakmica, a francuski tim devet.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.