Evo kako je fudbaler Lacija pocrveneo sa klupe! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Dec.2016, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kako je fudbaler Lacija pocrveneo sa klupe! (video)

Danilo Kataldi je izgoreo u vreloj atmosferi rimskog derbija, srećom nije bio u 11 "Nebeskoplavih" već je pravio društvo Inzagiju na klupi.

Roma je slavila u velikom prestoničkom derbiju Italije, dobili su ljute rivale sa 0:2, više o samom susretu OVDE.

Tokom drugog dela igre dogodio se jedan čudan detalj, naime, fudbaler Lacija Danilo Kataldi je zaradio crveni karton iako nije bio na terenu.

On se zagrevao sa strane, Inzagi je najverovatnije planirao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da ga ubaci u igru i tako pojača vezni red. Pokraj njega je neposredno nakon postignutog gola prošao Kevin Strutman, a Italijan je "iskipeo" pa je nasrnuo na holandskog vezistu iz redova Rome.

Uhvatio ga je sa leđa za dres, Strutman je to iskoristio da teatralno padne, no nije bilo sumnje da je Kataldi zaslužio najstroži prekor glavnog arbitra.

Luka Banti, glavni sudija koji je u prvom poluvremenu bio glavni akter čudne situacije o kojoj više možete pročitati OVDE, ga je automatski poslao u svlačionicu, dodelivši mu direktan crveni karton.

Kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kakav Rađa? Strašan Rađa - Maestralna partija neustrašivog Rominog borca! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Dec.2016

Roma je savladala Lacio u velikom rimskom derbiju, Belgijanac je postigao drugi pogodak, bio je jedan od najboljih na terenu, a pokazao je i da je strašan dribler..."Vučica" je slavila u velikom derbiju, na kraju je bilo 0:2, više o samom susretu OVDE...Rađa Naingolan je postigao drugi gol, a tokom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.