Evo kako je Dule Vujošević reagovao kad su Grobari vređali Karija Pešića (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 13.Jan.2017, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kako je Dule Vujošević reagovao kad su Grobari vređali Karija Pešića (VIDEO)

Foto: Slobodan Pikula, Tanjug

Izjava proslavljenog srpskog trenera Željka Obradovića uzburkala je javnost posle pobede Crvene zvezde nad njegovom ekipom u 17. kolu Evrolige.

Konkretno, trener turske ekipe je zamerio predstavnicima Zvezde što nisu odreagovali u situaciji kada je čuo uvrede na njegov račun.

- Nisam video nijednog člana iz Crvene zvezde da je ustao i rekao “ajde >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << nemojte” - rekao je Obradović.

U susretima evroligaških srpskih trenera koji su radili u Zvezdi ili Partizanu pamti se rekacija Duška Vujoševića.

U martu 2014, pred utakmicu Partizana i minhenskog Bajerna, koji je tada vodio Svetislav Pešić, bivši trener crno-belih je uzeo mikrofon i apelovao na Grobare da ne vređaju Karija, već da navijaju za svoj tim.



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Evroliga

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŽOCOV ODGOVOR DELIJAMA USIJAO INTERNET: Možete da ga volite ili ne volite, ali UVREDE NIJE ZASLUŽIO

Izvor: Kurir, 13.Jan.2017

...Crvena zvezda je posle drame pobedila turski klub 75:73, ali je pobeda crveno-belih ostala u senci skandala pojedinih navijača domaćeg tima.."Nikada nisam ništa loše pričao o Crvenoj zvezdi, uvek sam se ponašao prikladno, a doživeo sam da mi skandiraju 'Željko Turčine'" Nisam to zaslužio,...

Nastavak na Kurir...

DELIJE SU PSOVALE ŽOCA: EVO kako je izgledalo kada su Grobari VREĐALI Karija Pešića (VIDEO+FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2017

Nisu zaboravljene scene od pre tri godine...Među zidinama dvorane „Aleksandar Nikolić“, kao da još uvek odzvanjaju reči ljutitog Željka Obradovića, zbog uvreda na njegov račun, koje su navijači Crvene zvezde uzvikivali tokom meča crveno-belih protiv Fenerbahčea. Obradović je bio besan...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.