Evo kako izgleda zvanična ponuda za kupovinu igrača (FOTO)

Izvor: MozzartSport.com, 12.Sep.2014, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kako izgleda zvanična ponuda za kupovinu igrača (FOTO)

Hetafe je ovog leta upao u ozbiljne probleme pošto je klubu uvedena zabrana kupovine igrača zbog kršenja finansijskog fer-pleja. Pritom klub iz predgrađa Madrida ima i ograničenje za plate igrača, tako da Pedro Leon ne može da igra za ekipu jer je njegova primanja prelaze dozvoljenu sumu.

Španac je zato ovog leta želeo da napusti klub, Hetafe je obećeao da će ga pustiti ako dobiju makar jednu ponudu, ali na kraju nije želeo da se odrekne kvalitetnog igrača i predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kluba Anhel Tores je izjavio da nije stigla nijedna ponuda za bivšu nadu Reala. Onda je rezignirani Leon okačio fotografiju zvanične ponude Hanovera u kojoj Nemci nude 1.000.000 evra za njega. Tako da imamo lepu priliku da posle celog leta pričanja o transferima vidimo kako pregovori klubova zaista izgledaju.

„Dragi gospodine Toresu, ovde izražavamo naše interesovanje za letnjim transferom igrača Pedro Leona Sančeza Gila u naš klub.

Hanover želi da kupi igrača za sumu od 1.000.000 evra – u slučaju da Hanover proda igrača trećem klubu između 23. jula 2014.  i 30. juna 2017. Hetafe će dobiti 25% od prihoda za transfer koji prelazi 1.000.000 evra.

Molimo vas da razmislite o našem predlogu. Nadamo se vašem skorom pozivu. U slučaju pitanja, slobodno pozovite gospodina Dufnera na mobilni“, stoji u dokumentu.

El Hannover 96 confirma la oferta por Pedro León http://t.co/AeotPYl9OE pic.twitter.com/8uXByndW63

Predsednik Hetafea je zatim pokušao da je dokument izmišljen i po Asu na Tviteru napisao ubrzo obrisane poruke u kojima je Pedro Leon opisan kao „prljavi lažov“, ali su Nemci potvrdili da je u pitanju njihovo pismo, a Tores je onda pokušao da se izvadi tako što je tvrdio da dokument nikada nije stigao u Hetafe.

Epilog svega je da će Leonov agent podneti tužbu protiv španskog kluba i zatražiti raskid ugovora kako bi njegov klijent pre januara mogao da pronađe novi klub.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.