Evo ga i Junajted: Perišić - to je to! Ugovor na četiri godine, plata 7.000.000 evra, još samo da Inter malo spusti cenu

Izvor: MozzartSport.com, 28.Maj.2017, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo ga i Junajted: Perišić - to je to! Ugovor na četiri godine, plata 7.000.000 evra, još samo da Inter malo spusti cenu

U međuvremenu, Majkl Kerik potpisao novi ugovor sa Mančesterom

Krenuo je Mančester Siti, doveo je Bernarda Silvu za 50.000.000 evra, a onda mu je žestoko odgovorio gradski rival Mančester junajted. Crveni đavoli su završili jedan i pred realizacijom su još jednog posla u letnjem prelaznom roku.

Kasno sinoć novi ugovor sa velikanom sa Old Traforda potpisao je Majkl Kerik. Iskusni >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << vezista produžio je saradnju na još godinu dana, obavezavši se da ostane do juna 2018, što je posebno učinilo zadovoljnim Žozea Murinja, jer mu nekadašnji prvotimac Totenhema završava veliki posao na sredini terena. Plus, bitan je za odnose u svlačionici.

Uživao sdam sarađujući sa Kerikom minule sezone. Ne samo da je sjajan fudbaler, nego je i fantastična osnova i pravi primer za mlade naraštaje u našem timu“, rekao je Portugalac.

Kerikov potpis se manje-više očekivao, ali jasno je Specijalnom da je za Ligu šampiona potrebna sveža krv. Po svemu sudeći, ubrizgaće je iz Italije, jer je pao dogovor sa Ivanom Perišićem. I to kakav dogovor. Mediji sa Ostrva, a i oni uticajniji na „Čizmi“, javili su da je Mančester ubedio hrvatskog reprezentativca da se preseli u Englesku. Ugovor će biti potpisan na četiri godine, a po njemu će krilni vezista zaraživati 7.000.000 evra svake sezone. Pošto su dogovoreni lični uslovi sa igračem, preostalo je da se nađe zajednički jezik sa klubom.

Inter, zasad, odoleva. Odnosno, postavio je cenu na 55.000.000 evra. Junajted nudi „samo“ 45.000.000. Razlika je takva da ni jedni, ni drugi neće biti toliko tvrdoglavi da propuste priliku da dobar posao. Očekuje se da se tih 5.000.000 „ispelga“ i da Ivan Perišić - koga je Murinjo skenirao u martu, na meču Hrvatska - Ukrajina u Zagrebu - postane prvo pojačanje Crvenih šavola ovog leta.

Svakako ne i poslednje...

Podsetimo, Inter je pre dve godine doveo Ivana Perišića iz Volfzburga za 19.000.000 evra i koja god cena da bude za obeštećenje jasno je da će na njemu zaraditi bar dva i po puta više. Za njega su ranije bili zaintereosvani PSŽ, Totenhem, stidljivo se pominjao i Čelsi, ali - znamo svi - kad Mančester junajted uđe na pijacu, onda tu drugi imaju daleko manje šanse.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.