Evertonu preti oduzimanje 12 bodova

Izvor: B92, 25.Okt.2023, 23:36

Evertonu preti oduzimanje 12 bodova

Disciplinska komisija engleske Premijer lige mogla bi da kazni Everton oduzimanjem 12 bodova zbog kršenja finansijskog fer-pleja, prenosi britanski Dejli mejl.

Britanski list navodi da se ceo postupak odvija u tajnosti, a očekuje se da rukovodstvo Premijer lige do kraja oktobra objavi kaznu za Everton.

Premijer liga je klub iz Liverpula još u martu optužila za kršenje finanijskog fer-pleja. Everton je navodno za tri godine imao finansijske gubitke od 372 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << funti.

Everton se trenutno nalazi na 16. mestu na tabeli Premijer lige sa samo sedam bodova.



"Veliki strah vlada u klubu pošto u Evertonu očekuju da optužbe budu potvrđene. Sankcije će da uključuju i oduzimanje bodova. Oduzimanje tri boda je nešto sa čime klub može da se nosi. Međutim, oduzimanje 12 bodova bi bio veliki udarac s obzirom na Evertonovu poziciju na tabeli",
navodi britanski list.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.