Evertonova žena ušla na njegov Instagram u bolnici i ostavila brutalnu poruku za Malbašića koji ga je povredio (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Apr.2017, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evertonova žena ušla na njegov Instagram u bolnici i ostavila brutalnu poruku za Malbašića koji ga je povredio (FOTO)

Everton Luiz neće po dobru pamtiti prvi polufinalni meč Kupa Srbije protiv Vojvodine jer je nakon stadiona direktno sproveden na VMA nakon povrede koju je doživeo u drugom poluvremenu utakmice na Karađorđu.

Na Brazilca je oštro startovao Filip Malbašić, nakon čega je on na nosilima i sa bolnom grimasom na licu napustio teren. Pomoć mu je zatim ukazana u Beogradu u bolnici, a odatle je potom njegova žena Luana uputila poruku igraču koji je povredio Evertona.

- Mogao >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << si da slomiš nogu mom suprugu, to nije fudbal. Naš bog je veliki i za sledeći meč on će biti uz nas uz svu čast i slavu - Luana Bilher.

Takođe, ubrzo je usledila i nova poruka, takođe sa Evertonovog Instagram profila.

- Everton je dobro, vratiće se na teren najbrže što bude mogao. Hvala svima na porukama i podršci - napisala je ona.

Printskrin: Instagram.com/_evertonluiz25

Printskrin: Instagram.com/_evertonluiz25

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.