Everton zvanično dobio pojačanje: Ovo se ne bi desilo da nije bilo Boga

Izvor: MozzartSport.com, 05.Jan.2017, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Everton zvanično dobio pojačanje: Ovo se ne bi desilo da nije bilo Boga

Ademola Lukman se preselio na Gudison Park

Gotovo! Prethodnih dana se najavljivalo, a sada je i zvanično - Everton je potvrdio transfer Ademole Lukmana (19). Dosadašnji krilni napadač Čarltona preselio se na Gudison partk u transferu vrednom 7.500.000 funti.

Sa bonusima bi ova suma mogla da naraste čak do 11.000.000 funti, što je oko 12.900.000 evra.

Lukman je potpisao ugovor na četiri i po godine, a reč je o omladinskom reprezentativcu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Engleske, koji je ove sezone u dresu Čarltona dao sedam i namestio dva gola u Ligi 1. Time se preporučio ljudima sa Gudisona koji nisu časili časa.

"Oduševljen sam što sam potpisao dugogodišnji ugovor sa Evertonom. To ne bi bilo moguće da nije Boga. Svi u Čarltonu imaju posebno mesto u mom srcu", napisao je Lukman na svom Tviter profilu.

Everton je i letos imao velike planove, ali deluje da sav uložen novac nije doneo rezultate koji su učekivani. Karamele su na 7. mestu na tabeli, ali im šestoplasirani Mančester Junajted beži devet bodova.

Sa ovim klubom iz Liverpula do sada su se povezivali i Morgan Šnajderlin i Memfis Depaj, a na meti Karamela našao se i Manolo Gabijadini, a želja je i Stiven N'Zonzi iz Sevilje, mada će do njega teško doći.

Uglavnom, Karamele imaju novac koji daje vlasnik Farhad Moširi, tako da ih treba očekivati još na naslovnim stranama ove zime.

Sve vesti vezane za transfer pijacu pratite na našem blogu TRANSFERI UŽIVO.

(FOTO: Tviter Everton)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Everton predstavio novo pojačanje (foto)

Izvor: Sportske.net, 05.Jan.2017

'Karamele' su ozvaniliče da su završile posao oko dovođenja talentovanog napadača...Ademola Lokman, tinejdžer iz Pekama, kraja u Londonu koji je čuven po junacima kultne serije 'Only Fools and Horses' (Mućke), potpisao je ugovor na četiri i po godine sa Evertonom...Ovaj 19-godišnjak je doveden...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.