Everton se sprema za lov na lisicu

Izvor: Sportske.net, 05.Mar.2018, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Everton se sprema za "lov na lisicu"

Jedan od najboljih fudbalera Lestera je označen kao prioritet na 'Gudison Parku' u predstojećem prelazonom roku.

Pošto adekvatna zamena za Romelua Lukakua nije dovedena, pošto je Sandro Ramirez promašena investicija, pošto se Vejn Runi pod stare dane prstrojio u vezni red, pošto je Kalvert-Luin još "zelen", a Nias i Dženk Tosun ipak nisu napadači za ekipu koja ima velike ambicije, uprava "karamela" će tokom leta svim silama pokušati da dovede golgetera Lestera Džejmija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Vardija.

O tome piše 'Daily Mirror' u današnjem izdanju.

Šuška se da je u "lisičjoj jazbini" došlo kod zasićenja nekolicine igrača koji su izneli najveći teret u šampionskoj sezoni, o tome svedoči i nedavni bojkot Rijada Mareza usled odbrijanja uprave kluba da ga proda Mančester sitiju, tako da je izvesno da će Alžirac otići na leto, a ne bi bilo iznenađenje da ode i Vardi.

Podsetimo, centarfor Lestera je bio najbliži odlasku iz Lestera tokom leta posle osvajanja titule prveka Engleske, Arsenal je svim silama pokušavao da ga dovede, ali je on izabrao da ostane i da igra Ligu šampiona u dresu 'lisica'.

Leicester City striker Jamie Vardy is a target for Everton in the summer. (Source: Daily Mirror) pic.twitter.com/ZfDsSxJFqe

— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) March 5, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.