Izvor: MozzartSport.com, 06.Jul.2020, 23:08

Everton ne ume protiv Totenhema, Ljoris hteo da bije Sona (VIDEO)

Zavarničilo u taboru Pevaca

Godine prolazi, ali Evertonove pobede nad Totenhemom i dalje nema. Ovo večeras bila je 15. uzastopna utakmica otkako Pevci odolevaju Karamelama, pa negde kljucnu bod, a negde sva tri.

Ovog puta tim Žozea Murinja je dobio utakmicu i nastavio trku za mesto u Ligi Evrope, dok je za goste sa Gudisona mala šansa da dobace do međunarodne scene – 1:0.

Utakmica je bila prilično nezanimljiva, pa se kao najinteresantniji detalj >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << izdvaja sukob Iga Ljorisa i Hjon Min Sona na kraju poluvremena. Golman Totenhema je tokom meča zamerio Korejcu što se nije pretrgao da zaustavi jedan opasan napad Evertona, a onda je zavarničilo kada je lopta stala na isteku 45. minuta.

Ljoris je krenuo na Sona, pa su morali gotovo svi saigrači da se uključe da ne bi došlo do fizičkog obračuna. Bilo je vike, dobacivanja, možda i neka psovka, ali dodira ipak ne. Ispoštovana je socijalna distanca...

Hugo Lloris & Son clashing with each other at half-time ???? pic.twitter.com/jjVeKy36AR

Igrači Totenhema su malo nervirali šefa Murinja, ali na kraju su mu darovali njegovu 200. pobedu u Premijer ligi.

Jedini gol na meču bio je nesrećni splet okolnosti po Evertona. Jeste bila duga akcija Pevaca, koju je udarcem završio Lo Selso, ali je na putu ka golu lopta pogodila Kina i potpuno promenila smer, tu golman Pikford baš ništa nije mogao da učini.

Dok se ne završi suđenje Mančester sitiju pred Sudom u Lozani i dok se ne okončaju svi kupovi, neće se znati sa kojih će se mesta ići u Ligu Evrope, ali Totenhem je na putu da osvoji tu kartu. Evertonu polako izmiče...

PREMIJER LIGA - 33. KOLO

Subota

Norič – Brajton 0:1 (0:1)

/Trosard 25/

Mančester junajted – Bornmut 5:2 (3:1)

/Grinvud 29, 54, Rašford 35 pen, Marsijal 45+2, Fernandeš 59 – Stanislas 15, King 50 pen/

Lester – Kristal Palas 2:0 (0:0)

/Ihenačo 49, Vardi 77, 90+4/

Vulverhempton - Arsenal 0:2 (0:1)

/Saka 43, Lakazet 86/

Čelsi – Votford 3:0 (2:0)

/Žiru 28, Vilijan 43 pen, Barkli 90+2/

Nedelja

Barnli – Šefild junajted 1:1 (1:0)

/Tarkovski 43 – Egan 80/

Njukasl - Vest Hem 2:2 (1:1)

/Almiron 17, Šelvi 67 - Antonio 4, Suček 65/

Liverpul - Aston Vila 2:0 (0:0)

/Mane 71, Džons 89/

Sautempton - Mančester Siti 1:0 (1:0)

/Adams 16/

Ponedeljak

Totenhem – Everton 1:0 (1:0)

/Kin ag 24/

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.