Everton bolji od Midlzbroa

Izvor: B92, 30.Sep.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Everton bolji od Midlzbroa



Fudbaleri Evertona pobedili su u nedelju tim Midlzbroa rezultatom 2:0, u pretposlednjem meču osmog kola Premijer lige. Everton je poveo golom Džoliona Leskota u sedmom minutu, a konačnih 2:0 postavio je Stiven Pinar u 58. minutu. "Karamele" su se pobedom popele na peto mesto u Premijer ligi sa 13 bodova, Midlzbro je 14. sa osam bodova. Poslednji meč osmog kola igra se u ponedeljak, kada se sastaju Totenhem i Aston Vila.

Ključni igrači u četvrtoj pobedi Evertona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ove sezone bili su, kao i obično, Mikel Arteta i Džolion Leskot.

Baskijac je kod prvog gola odlično izveo korner, a u gužvi se najbolje snašao Leskot, koji je već postigao četvrti gol u sezoni, fantastičan skor za odbrambenog igrača.

Arteta je pripremio i drugi gol, kada je Južnoafrikancu Pinaru ostalo samo da iz odlične pozicije pogodi Švarcerovu mrežu za prvi pogodak u engleskom klubu.

Midlzbro je imao mnogo prilika, posebno pri rezultatu 0:1, kada su neverovatne promašaje beležili O'Nil i Kik.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.