Evergrande sedmi put zaredom krunisan - Skolari odlazi, menja ga Kanavaro

Izvor: MozzartSport.com, 04.Nov.2017, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evergrande sedmi put zaredom krunisan - Skolari odlazi, menja ga Kanavaro

Završena je 14. sezona u kineskoj Superligi. Piksijev tim peti, bez izlaska na međunarodnu scenu. Šansa za FSS?

Sinoć je utakmicama 30. kola završena 14. sezona kineske Superliga. Po sedmi put zaredom krunisan je Guangdžou Evergrande koji se ovom titulom oprostio i od Felipea Skolarija.

Čuveni Brazilac će nakon 2,5 godine na klupi najjačeg kluba najmnogoljudnije zemlje sveta po svemu sudeći zameniti Fabio Kanavaro. Legendarni Italijan uspeo je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da u poslednjem kolu pogura svoj Tjenđin Kuanžan do treće pozicije i tako se izbori za kvalifikacije za azijsku Ligu šampiona. Drugo mesto zauzeo je Šangaj SIPG, klub koji predvodi Andre Viljaš Boaš.

Samo dva mesta ispod Tjenđina sezonu je završila ekipa koju vodi Dragan Stojković Piksi, što znači da za Guangdžou R&F neće igrati u kontinentalnim takmičenjima. Poznato je da mađioničar iz Pasi Poljane ima još dve godine ugovora sa ovom ekipom, ali isto tako da je tiha čežnja čelnih ljudi našeg saveza za naslednika Slavoljuba Muslina. Šta će dalje biti, ostaje da se vidi.

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.