EuroBelgrade turnir od 11. oktobra

Izvor: B92, 02.Okt.2012, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EuroBelgrade turnir od 11. oktobra

Internacionalni studentski sportski turnir EuroBelgrade održaće se od 11. do 15. oktobra u našem glavnom gradu.

Studenti iz cele Evrope će se tokom turnira takmičiti u pet sportskh disciplina: futsalu, košarci, odbojci, vaterpolu i cheerleading-u.

Beograd je drugi put domaćin takmičenja, na kojem učestvuje preko 500 studenata iz čitave Evrope. EuroBelgrade pripada seriji turnira, koja obuhvata neke od najvećih na kontinentu, kakvi su EuroMilano i EuroBarcelona. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

U svim sportovima, osim vaterpola i čirlidinga, predviđena su takmičenja i u muškoj i u ženskoj konkurenciji. Pored sportskog dela turnira, za studente će biti organizovano mnoštvo vansportskih aktivnosti.

Osnovni cilj turnira je da pruži stranim studentima lepšu sliku o Beogradu i Srbiji i da im pruži priliku da se takmiče, druže i zabave. Ove godine, kroz aktivnosti “Party Packa” pružena je prilika i onim studentima koji žele da dožive nešto drugačiji, ne toliko sportski, EuroBelgrade. Oni će biti u mogućnosti da se, u toku dana, upoznaju sa atraktivnim znamenitostima, tradicijom, kao i kulturom Beograda.

Prijave za turnir EuroBelgrade su otvorene na sajtu www.eurobelgrade.org do kraja septembra.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

EUROBELGRADE – VIŠE OD TURNIRA!

Izvor: Beta OMS, 03.Okt.2012, 15:57

Fakultet organizacionih nauka, u saradnji sa Fakultetom sporta i fizičkog vaspitanja, drugu godinu za redom organizuje internacionalni turnir EuroBelgrade, koji pruža priliku za preko 500 studenata iz čitave Evrope da se takmiče u raznim sportskim disciplinama. Ovogodišnji EuroBelgrade će se održati...

Nastavak na Beta OMS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.