Euro2012: Iskoristi trenutak

Izvor: BKTV News, 24.Jun.2012, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Euro2012: Iskoristi trenutak

Kapiten Engleske, Stiven Džerard uveren da njegovi saigrači mogu pobediti Italiju. Kapiten Liverpula i Engleske reprezentacije iz iskustva poznaje da prilike ne dolaze tek tako i on poziva svoje saigrače da iskoriste trenutak protiv Italijana.
Tokom mandata Svena Gorana Eriksona na klupi Engleske, ’’Tri lava’’ su na tri velika turnira uvek ispadali u četvrtini finala i Džerard je toga svestan. Ali je ’’Stivi Dži’’ uveren Engleski tim može da prođe u polufinale po prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << put posle 1996. godine.
On priznaje da Engleska mora poboljšati svoju igru da bi došli do polufinala i utakmice sa Nemačkom ali oseća da tim ima tu snagu da pokaže karakter na velikoj sceni.
Liverpulov veznjak je rekao:
’’Na prethodnim turnirima mi jednostavno nismo pokazali čega smo sve sposobni ali naši nastupi na ovom takmičenju jačaju. To je ono što mi daje nadu i veru da možemo okončati proklestvo četvrtine finala. Čujem kritike da mnogi igrači nisu svesni da su u nok aut fazi ali ovi igrači su igrači za velike mečeve i oni znaju šta se od njih očekuje. Važno je da iskoriste trenutak, priliku jer znam da ovakvo iskustvo ne dolazi tako često. Važno je da niko ne ostavi na terenu ono što bi kritičarima dao povod da deluju , ja znam da će momci dati sve od sebe’’.
Pretnja zvana Baloteli
Džerard zna da će Englezi morati da sačuvaju Balotelija ukoliko on bude u startnih jedanaest igrača Italijanske reprezentacije.
Kontroverzni igrač Mančester Sitija protiv Republike Irske u igru je ušao sa klupe i postigao je gol.
’’Mi znamo sve o Mariju, gledali smo ga u Premijer ligi, on je odličan i opasan igrač. On je neko na koga morate obratiti dodatnu pažnju i mi ćemo sve učiniti da on ima loš dan’’.
Budimir Vasilijević
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.