Euforija u Milanu: Stigao De Bur, na pomolu nova era Nerazura! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 08.Avg.2016, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Euforija u Milanu: Stigao De Bur, na pomolu nova era Nerazura! (VIDEO)

Holanđanin je poručio da je presrećan što je novi trener Intera

Navijači Intera mogu da odahnu. Roberto Mančini je napustio kormilo Nerazura, a od nedelje uveče gotovo svi evropski mediji bruje o njegovom nasledniku Franku de Buru. Sumnjičavo su pristalice milanskog kluba dočekale ove informacije, s obzirom na to koliko je Mančini ljubomorno čuvao svoje mesto.

Ako je bilo razloga za sumnju, ne bi trebalo više da je bude. Frank de Bur >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je novi trener Intera! Pri dolasku u Milano kratko je poručio da je presrećan što će biti novi trener Intera. Da li će uspeti da vrati Nerazure u sam vrh evropskog fudbala?

De Bur je osvojio četiri titule sa Ajaksom. Na kraju prošle sezone mu je istekao ugovor sa Kopljanicima i od tada je bez angažmana.

Frank de Boer is in Milaan: 'I'm very happy to be here' #inter #deboer pic.twitter.com/qVZkmBXhX4

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.