Euforija, Rafa se vraća na mesto zločina! Pojačanja iz snova?

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2020, 08:41

Euforija, Rafa se vraća na "mesto zločina"! Pojačanja iz snova?

Navijači grozničavo isčekuju objavu, hoće li ovo biti leto velikog povratka na sever Engleske?

Navijači Njukasla se nadaju.

Naime "Telegraf" piše da bi novi vlasnici mogli da se okrenu Rafi Benitezu, odnosno da vrate obožavanog trenera na "Sent Džejms Park".

On je otišao zbog neslaganja sa Majkom Ešlijem i jer je par puta prevaren kada je novac za transfere u pitanju, iako se pominju Poketino i Alegri, čini se da bi potez novih vlasnika Saudijaca >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kupio poverenje navijača.

Bin-Salman i njegov konzorcijum i dalje čekaju potvrdu, ali više nema sumnje, proći će kupovina, oni će klub platiti 300 miliona funti, očekuje se da ulože isto toliko u pojačanja.

Navodno, Benitez već zna dva, Džona Stonsa iz Sitija koji je bio prvo Pepovo pojačanje, ali sada "Građani" žele da ga se oslobode, drugo je Ros Barkli koji nikada u Čelsiju nije uspeo da ponovi partije iz Evertona.

Benitez će verovatno tražiti dodatna pojačanja u odbrani, Kris Smoling nije zainteresovan, ali nekoliko slobodnih agenata bi moglo da stigne u klub.

Videćemo koga će "Svrake" pokušati da privuku velikim novcem, da li Artura Vidala, pominje se i da će ponuda otići na adresu Iguaina, koga Juve želi da se oslobodi zbog velikog ugovora. Takođe, još jedan igrač Juventusa, Rabio ima ponudu Njukasla, ali i Arsenala, Saudijci mogu da plate veći ugovor, njegova mama Veronika koja mu je i agent već pregovara sa klubom sa severa Engleske.

Ali, Benitez je svakako neko oko koga se sve vrti, nije teško zamisliti kakvo bi oduševljenje izazvao među navijačima koji nisu prežalili njegov odlazak, iako Stiv Brus nema loše rezultate.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.