Etuhu u Sanderlendu

Izvor: B92, 17.Jul.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Etuhu u Sanderlendu



Sanderlend je potvrdio angažovanje veziste Norič Sitija Diksona Etuhua za 1,5 milion funti, nakon što je igrač odbio da produži ugovor sa sadašnjim klubom. Dvadesetpetogodšnji Nigerijac je peto pojačanje koje je ovog leta doveo Roj Kin.

Nil Donkaster, izvršni director Noriča, izjavio je tom prilikom: "Dobili smo od Sanderlenda ponudu za Diksona u iznosu klauzule u njegovom ugovoru. Veoma smo razočarani što ćemo ga izgubiti, ali činjenica da je odbio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << novi i bolji ugovor govori dovoljno. Mi moramo da se pomirimo sa tim da on želi da ode.”

"Veoma mu se divim. Etuhu je tip igrača koji će doneti raznolikost u tim”, rekao je Kin

Etuhu je profesionalnu karijeru započeo u Mančester Sitiju, iz kojeg je 2002. prešao u Preston za 300 000 funti. Za Nort End je odigrao gotovo 150 utakmica, pre nego što je poslat na pozajmicu u Norič.

Sanderlend, koji se ove godine vraća u Premijer ligu, do sada je potrošio preko 15 miliona funti na pojačanja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.