Etore Mesina: U ekipi nema mesta za Džejmsa

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2019, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Etore Mesina: "U ekipi nema mesta za Džejmsa"

Majk Džejms odlazi iz Milana.

Olimpija Milano naredne sezone neće računati na Majka Džejmsa.

Košarkaš koji je bio prvi izbor u napadu ovog tima moraće da potraži novi klub nakon najnovijih reči Etorea Mesine, novog trenera.

"Danas, nakon potpisivanja ugovora sa Šelvinom Mekom, kao i buduće akvizicije na ovoj poziciji, lično sam obavestio Majka Džejmsa da neće dobiti vreme na terenu u projektu za sledeću sezonu, a istakao sam mu i razloge >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zašto je to tako.







Generalni menadžer Hristos Stavropulos je već počeo razgovore sa predstavnicima ovog igrača oko zadovoljenja svih uslova", rekao je Etore Mesina.

Dakle, Majk Džejms definitivno odlazi, a šta će biti sa Nemanjom Nedovićem?

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Lično sam ga obavestio – za njega nema mesta u timu"

Izvor: B92, 27.Jul.2019, 09:56

Novi trener Armanija Etore Mesina se konačno oglasio povodom statusa plejmejkera Majka Džejmsa...Doskorašnji član stručnog štaba San Antonio Sparsa je objavio da ne računa na američkog igrača....."Posle potpisivanja ugovora sa Šelvinom Mekom i uz planove za dovođenje igrača na istoj poziciji,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.