Eto se vraća u Inter?

Izvor: Mondo, 08.Maj.2013, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eto se vraća u Inter?

Napadač Anžija iz Mahačkale mogao bi na leto ponovo da obuče dres milanskog kluba, prenose italijanski mediji.

Kamerunac Samjuel Eto ima još godinu dana ugovora sa Anžijem, ali sportski dnevnik "Korijere delo sport" tvrdi da na zalasku karijere želi da se vrati u Inter, odakle je 2011. i otišao u ruski klub.

Predsednik Intera Masimo Morati navodno želi da umiri navijače nakon razočaravajuće sezone i angažovanjem Kamerunca ojača napadačku liniju ekipe. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Međutim, dovođenje 32-godišnjeg Etoa ipak se ocenjuje malo verovatnim pošto je on u Anžiju dobio godišnju platu od neverovatnih 20 miliona evra.

Kamerunski napadač je igrao za Inter od 2009. do 2011. i na 67 utakmica postigao je 33 gola.

Milanski klub, tri kola pre kraja sezone, zauzima osmo mesto na tabeli Serije A sa malim izgledima da izbori plasman u Ligu Evrope.

(agencije, foto: Guliver/Getty images/Dmitry Korotayev)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.