Eto i Ronaldinjo: Roni, dođi!

Izvor: B92, 09.Nov.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eto i Ronaldinjo: Roni, dođi!



Zvezde Barselone Ronaldinjo i Samjuel Eto izjavili su da bi želeli da se Ronaldo iz Real Madrida vrati u njihov klub, već u januaru. Međutim, predsednik Đoan Laporta je rekao da nema nameru da dovodi nove fudbalere.

Ronaldo trenutno nije član startne postave a trener Kapelo je izjavio da Brazilac mora još da smrša kao i da bi mu koristilo igranje u B ekipi Real Madrida.

Pre samo nekoliko dana Ronaldo je rekao da ne zna šta bi još trebalo da uradi da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zaigra u startnoj postavi.

"Bilo bi veliko zadovoljstvo igrati sa Ronaldom", rekao je Ronaldinjo. "On je jedan od najboljih napadača u istoriji fudbala."

Eto, koji je posle tri sedmice počeo da većba sa loptom izjavio je da bi voleo Ronalda za saigrača.

"Ronaldo je veliki igrač. Bio bi jako dobro pojačanje za nas."

Predsednik Laporta je ponovio da ne samo neće angažovati Ronalda već nijednog novog fudbalera tokom zimskog prelaznog roka.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.