Eto: Možemo do trofeja

Izvor: Vesti-online.com, 05.Sep.2010, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eto: Možemo do trofeja

Napadač Intera Kamerunac Samjuel Eto izjavio je da milanski klub i u ovoj sezoni može da osvoji "triplu krunu", prenose italijanski mediji.

Inter je prošle sezone osvojio Kup Italije, Seriju A i Ligu šampiona, a ekipu je tada vodio Žoze Murinjo. Portugalac je preuzeo madridski Real, a na klupu Intera došao je Španac Rafael Benitez.

"Nema razloga da ne pokušamo sve to da ponovimo. Jaki smo, možda smo samo za godinu dana iskusniji i uigraniji, a to može samo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pomogne", rekao je Eto i dodao:

"Benitez je odličan trener. Uveren sam da on može da nas dovede do trofeja u svakom takmičenju. Favoriti smo u svim takmičenjima i tako ćemo da se ponašamo. Verujem u ovu generaciju Intera".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.