Espanjol bolji od Rajo Valjekana, gužva pri dnu

Izvor: Sportske.net, 07.Mar.2016, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Espanjol bolji od Rajo Valjekana, gužva pri dnu

Fudbaleri Espanjola pobedili su na svom El Pratu ekipu Rajo Valjekana rezultatom 2:1 (1:0) u poslednjem meču 28. kola Lige Primere.

Espanjol je bio bolji rival, imao je mnogo više prilika i zasluženo došao do važnih bodova u borbi za opstanak.

Espanjol je poveo golom Abrahama u 12. minutu i tim rezultatom otišlo se na odmor.

Sredinom drugog poluvremena, Bebe je postigao efektan pogodak, iskosa sa leve strane pogodio je sam ugao za 1:1.

Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << samo 10 minuta kasnije Perez je postigao fenomenalan gol za televizijske špice. Nakon kornera sa leve strane, Perez je naleteo na odbijenu loptu i volej udarcem poslao pod prečku.

U finišu utakmice, Viktor Sančez je zaradio drugi žuti karton, pa su domaći ostali sa igračem manje, ali to nije uticalo na krajnji rezultat.

Espanjol je osvojio važne bodove u borbi za opstanak, dok će četa Paka Hemeza morati još mnogo bodova da sakupi da bi osigurala opstanak.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.