Espanjol-Barselona(TVB92, 22.00)

Izvor: B92, 13.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Espanjol-Barselona(TVB92, 22.00)



Ronaldinjo se vraća na teren posle dva meča pauze u gradskom derbiju u kome Barselona gostuje Espanjolu. Ovaj duel direktno će prenositi televizija B92 u subotu od 22 časa.

Brazilski čarobnjak propustio je prošlonedeljni duel sa Hetafeom zbog suspenzije, a u Kup utakmici protiv Alavesa je odmarao. Povratak na teren 26-godišnjeg Ronaldinja dolazi u pravom trenutku za branioca šampionske titule koji trenutno zauzima drugo mesto u Primeri iza Sevilje. Zaostatak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je dva boda, ali uz utakmicu manje.

Utakmicu protiv Espanjola propustiće Deko koji se još uvek nije oporavio od povrede mišića, a još uvek potpuno spremni za nastup nisu Lionel Mesi i Samjuel Eto. Njihov povratak na teren očekuje se krajem ovog meseca.

"Ova utakmica je veoma bitna za nas. Moramo da pobedimo Espanjol i osvojimo tri boda. Biće veoma teško, zato što nam nedostaje dosta igrača, dok sa druge strane Espanjol igra sve bolje", rekao je vezni fudbaler Barse Edmilson.

Za Barsu u napadu će nastupiti pored povratnika Ronaldinja Eidur Gudjonsen i Ludovik Žili, dok će Argentinac Havijer Saviola, strelac dva gola protiv Alavesa biti na klupi. Za usluge Argentinca u poslednje vreme veoma su zainteresovani čelni ljudi Espanjola.

"Takve stvari Savioli neće smetati. Gradski derbi je velika motivacija za svakog igrača. Havijer je kao i svaki drugi igrač i siguran sam da će želeti da pobedimo i osvojimo tri boda", rekao je trener Barse Frank Rajkard.

Espanjol je u prošlom kolu izgubio kod kuće sa 1:0 od Rekreativa. Ekipa trenera Ernesta Valverdea zauzima trenutno 10. mesto Primere, ali još uvek ima šansu da se uključi u borbu za plasman u UEFA kup.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.