Ešli ima taktiku za mir u kući, vraća se miljenik Svraka?

Izvor: Sportske.net, 20.Jul.2019, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ešli ima taktiku za mir u kući, vraća se miljenik "Svraka"?

Engleski napadač je trenutno bez angažmana.

Rafa Benitez je ostavio pravi haos iza sebe, Španac je otišao iz Njukasla nezadovoljnim komunikacijom i potezima koje je preduzimao vlasnik kluba, Majk Ešli.

"Vruću" stolicu je preuzeo Stiv Brus, danas su fudbaleri Njukasla na azijskoj turneji savladali Vest Hem minimalnim rezultatom.

Engleski Telegraf prenosi da Brus želi dva napadača. Prvi je maltene završen posao, Brazilac Žoelton je blizu dolaska >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz Hofenhajma za sumu od oko 40 miliona evra. Ali za drugog napadača, novi trener Njukasla, će izgleda dobiti Endi Kerola!

Tridesetogodišnji korpulentni napadač je bez angažmana pošto mu je istekao ugovor sa Vest Hemom. Proveo je šest godina sa "Čekićarima", ali su povrede učinile svoje tako da bivši napadač Liverpula nije ostvario učinak kakav se očekivao.

Kerol je miljenik i dete kluba sa "Sent Džejms Parka", videćemo da li su "Svrake" pravo mesto za rehabilitaciju karijere.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.