Ešli Kol očekuje bolju igru Čelsija

Izvor: B92, 25.Dec.2010, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ešli Kol očekuje bolju igru Čelsija

Fudbaler Čelsija Ešli Kol ocenio je da će ta ekipa u nastavku sezone popraviti igru i rezultate, pošto se u tim, posle povreda, vraćaju najbolji igrači.

"Razočarali smo u nekoliko poslednjih utakmica. Igrali smo mnogo slabije u odnosu na početak sezone. Međutim, naši najbolji igrači se sada vraćaju u tim i to će biti veliki podsticaj za nas", rekao je 30-godišnji Kol. Čelsi nije pobedio u poslednjih pet mečeva Premijer lige, pa su plavci' pali na četvrto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mesto na tabeli.

"Povrede mnogo utiču na igru tima. Zamene odrade dobar posao, ali ekipi uvek nedostaju Džon Teri, Frenk Lampard i Mikael Esjen. Mislim da igramo bolje kada su oni u timu. To su veliki igrači, nedostajala nam je njihova želja za pobedom", dodao je on.

Kol smatra da Čelsi na pojedinim utakmicama jednostavno nije imao dovoljno sreće. On je ocenio da će 'plavci’ u nastavku sezone igrati mnogo bolje i pobeđivati.

"U nekim utakmicama nismo imali sreće. Međutim, mislim da još uvek imamo šanse, četvrti smo na tabeli, vraćaju nam se igrači i verujem da možemo da preokrenemo situaciju. Počećemo da pobeđujemo", rekao je Kol.

Posle 17 kola Čelsi je četvrti na tabeli sa 31 bodom i ima tri boda manje od vodećeg Mančester junateda, ali i utakmicu više. Izabranike trenera Karla Ančelotija u ponedeljak očekuje derbi meč sa drugoplasiranim Arsenalom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.