Ernandez: Razmišljam o odlasku iz Atletika, neću otkriti gde

Izvor: RTS, 28.Dec.2018, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ernandez: Razmišljam o odlasku iz Atletika, neću otkriti gde

Francuski fudbaler Lukas Ernandez potvrdio je da razmišlja o odlasku iz madridskog Atletika nakon spekulacija da će preći u minhenski Bajern.
Bajern je spreman da za levog beka aktivira izlaznu klauzulu od 80 miliona evra i dovede ga već u januaru, a postoji plan i da sačeka sledeće leto.

"Postoji nekoliko klubova iz Evrope koji me hoće, ali ne bih da ih otkrivam. Ako budem odlazio to je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zato što mi se sviđa projekat nekog kluba. Razmisliću dobro, iako sam zadovoljan u Madridu", rekao je Ernandez za Figaro.
Ernandez, koji sa Francuskom ima titulu prvaka sveta sa Mundijala u Rusiji, kaže da će sve detaljno izanalazirati pre nego što donese konačnu odluku.
"U fudbalu ima mnogo ponuda. Svaki put moram da izmerim prednosti i mane da bih dobio pravi rezultat za mene i porodicu", dodaje on.
Ovaj 22-godišnji fudbaler do sada je igrao samo za Atletiko, gde je i prošao skoro sve mlađe kategorije.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ernandez: Razmišljam o odlasku iz Atletika, neću otkriti gde

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Dec.2018, 04:48

Francuski fudbaler Lukas Ernandez potvrdio je da razmišlja o odlasku iz madridskog Atletika nakon spekulacija da će preći u minhenski Bajern...Bajern je spreman da za levog beka aktivira izlaznu klauzulu od 80 miliona evra i dovede ga već u januaru, a postoji plan i da sačeka sledeće leto..."Postoji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.