Izvor: MozzartSport.com, 23.Feb.2021, 19:30

Ernan Krespo dovodi Dijega Kostu

Nova ponuda za iskusnog napadača

Otkako je krajem decembra raskinuo ugovor sa Atletikom iz Madrida, Dijego Kosta je postao jedan od najpoželjnijih slobodnih agenata na fudbalskoj pijaci.

Španski napadač rođen u Brazilu se dovodio u vezu sa brojnim klubovima, a sada je na pomolu njegovu povratak u otadžbinu. Međutim, ne u redove Palmeirasa za koji navijači i koji ga je prvi zvao već u tabor ljutog gradskog rivala Sao Paula.

Brazilski mediji javljaju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da su popularni Trikolori sa Morumbija trenutno najbliži dovođenju Dijega Koste. On je do sada odbio ponudu saudijskog Al Nasra vrednu sjajnih 6.000.000 evra po sezoni za dvogodišnji ugovor dok mu je Palmeiras nudio 6.000.000 evra ukupno za dve sezone ali nije poznato šta je odgovorio. Plameiras je zvanični šampion Južne Amerike i klub za koji Kosta navija od malih nogu zbog čega je često pričao da bi voleo da završi karijeru baš tamo. Međutim, izgleda da nije bio zadovoljan ponudom.

Detalji ponude koju mu je dostavio Sao Paulo još nisu poznati javnosti ali brazilski mediji trvde da je bolja od one Palmeirasove. Velikan sa Morumbija je ove sezone dugo bio lider brazilskog šampionata ali je u finišu prokockao veliku prednost i preskočili su ga Flamengo i Internasional koji će u petak veče u poslednjem kolu da odluče o novom ili starom šampionu Brazila.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Sao Paulo želi da grešku ispravi u sledećoj sezoni zbog čega je već potpisao ugovor sa novim trenerom Ernanom Krespom koji je došao posle odličnih rezultata u argentinskoj Defenzi i Hustisiji i od subote će i zvanično preuzeti kormilo Trikolora kada se aktuelna sezona završi. Dovođenje Dijega Koste bi bio ogroman podstrek u šampionskim ambicijama kluba koji na veliki trofej čeka već 13 godina.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.