Erikson spreman na novi izazov u Interu: Ma, kakva statistika...

Izvor: Sportske.net, 28.Jan.2020, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Erikson spreman na novi izazov u Interu: "Ma, kakva statistika..."

Danac dočekan kao veliko pojačanje, videćemo hoće li opravdati taj epitet.

Novi fudbaler Intera Kristijan Eriksen rekao je danas da se raduje što je potpisao za italijanski klub i da je bilo vreme za nove izazove u njegovoj karijeri.

"Jedva sam čekao da se pridružim timu, divno je biti ovde i srećan sam što sam novi igrač Intera. Uzbuđen sam i jedva čekam da se predstavim navijačima. Već sam iskusio njihovu toplinu, to je bila fantastična dobrodošlica. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Osećam se odlično", rekao je Eriksen za klupsku televiziju.

Danski fudbaler je prethodnih sedam godina proveo u Totenhemu, i za to vreme je odigrao 226 utakmica i postigao 51 gol.

On je naveo da se ne opterećuje brojkama i da je sada vreme za novi izazov.

"Ja ne pridajem veliku važnost statistici, ali znam da ima ljudi koji pričaju o tome. Brojevi kažu da sam se dobro snašao u Engleskoj, ali sada je vreme za novi izazov. Zaista sam srećan što imam priliku da igram u Seriji A i u vellikom timu. Inter je fantastičan klub", kazao je Eriksen.

On će sada imati priliku da sarađuje s Antoniom Konteom, čemu se, kako je rekao, posebno raduje.

"Imao sam priliku da ga upoznam kada sam bio u Totenhemu, igrali smo protiv njegove ekipe Čelsija i to je bila veoma teška utakmica. Uzbuđen sam što ću saznati više o njemu sada", rekao je Eriksen.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.