Izvor: N1 televizija, 12.Jun.2021, 19:00

Eriksen u bolnici u stabilnom stanju, Finci u nastavku savladali uzdrmane Dance

Reprezentacije Finske savladala je Dansku sa 1:0 na Evropskom prvesntvu u fudbalu, ali je utakmica ostala u senci događaja s kraja prvog poluvremena, kada se reprezentativac Danske Kristijan Eriksen srušio na terenu. Nakon reanimacije, Eriksen je prebačen u bolnicu u svesnom stanju. Prema poslednjim informacijama, njegovo stanje je stabilno i može da govori.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Kapiten reprezentacije Danske stabilan posle pada, meč se nastavlja

Izvor: Danas, 12.Jun.2021

Evropska fudbalska federacija je saopštila da su Danska i Finska odlučile da danas završe meč, uprkos tome što je danski reprezentativac Kristijan Eriksen odveden u bolnicu, pošto je pao u nesvest tokom utakmice na kraju prvog poluvremena, a danski fudbalski savez je saopštio da je Eriksen budan,...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.