Izvor: MozzartSport.com, 30.Okt.2020, 16:25

Eriksen: Pitajte Kontea zašto ne igram

Danac otkrio gde će najverovatnije završiti karijeru...

Došao je kao velika premijerligaška zvezda i jedan od najboljih vezista današnjice, a Antonio Konte ga je zakucao za klupu. I tu, sva je prilika, pomoći nema. Kristijan Eriksen odigrao jeod starta sezone svega 153 minuta u Seriji A i 90 u Ligi šampiona, zbog čega mnogi njegovu budućnost vide daleko od Intera. Makar dok je Antonio Konte na Đuzepe Meaci.

Poznato je da je iskusni stručnjak >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prošle zime zagovarao dolazak Artura Vidala - a ne Eriksena - tako da prednost koju daje Čileancu kada ga je konačno ovog leta dobio i nije neko veliko iznenađenje.

"Zašto ne igram više? To je pitanje za trenera. Pozovite Kontea i pitajte ga. On je taj koji donosi odluke. Usponi i padovi su nešto što je normalno u fudbalu. Retki su oni koji su celu karijeru bili na vrhu", kazao je Eriksen u razgovoru za sajt Fudbalskog saveza Danske.

"Ne osvrćem se mnogo za kritikama i onim štop ljudi govore i išu. Svi imaju svoje mišljenje, pogotovo ovde u Italiji. Treba slušati ljude oko sebe, ostali nisu toliko bitni".

Eriksen je između ostalog pomenuo da bi karijeru mogao da završi u domovini, konkretno u Odenseu, gde je i počeo svoj fudbalski put.

"Ne isključujem tu mogućnost. Kupio sam kuću u Odenseu, mislim da će moj dom biti tamo. Da, mogao bih da tamo završim karijeru, zašto da ne", poručio je danski reprezentativac.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.