Ergonom pobedio Svislajon

Izvor: B92, 30.Mar.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ergonom pobedio Svislajon



Košarkaši Ergonoma pobedili su na svom terenu u Nišu ekipu Svislajona sa 77:72, u utakmici poslednjeg kola takmičenja u Našoj Sinalko ligi.

Taj meč skoro da nije imao takmičarski značaj, s obzirom da su obe ekipe pri dnu tabele, ali sigurno ostaju u prvoj srpskoj ligi.

Po završetku ovog takmičenja, počinje Superliga Srbije, u kojoj će igrati četiri kluba iz Sinalko naše lige i četiri koja se prvom delu sezone takmiče u NLB ligi - FMP, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Partizan, Hemofarm i Crvena zvezda. Superliga počinje 4. aprila.

Ostale utakmice 21. kola Naše Sinalko lige, koje će odlučiti o četvrtom putniku u Superligu, igraće se u subotu. Šanse imaju Novi Sad (32 boda), Mašinac (32), Zdravlje (31) i Borac (31).

Plasman u Superligu obezbedili su Vojvodina, Mega Ishrana i Sloga.

U subotu igraju:

Borac - OKK Beograd

Novi Sad - Vojvodina

Mašinac - Mega Ishrana

Radnički - Zdravlje

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.