Erera se vraća kući!

Izvor: Sportske.net, 25.Apr.2018, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Erera se vraća kući!

Prema informacijama koje ima španski list "El Correro", Junajted ima veliku ponudu za svog vezistu.

Ander Erera je na "Old Traford" stigao još 2014. godine iz redova Atletik Bilbaa za oko 35 miliona evra.

Sa klubom sa "Old Traforda" ima još godinu dana saradnje, pa se često spekuliše o njegovom odlasku.

Našao se na radaru Atletiko Madrida i Milana, ali izgleda da će se nakon četiri godine Erera vratiti u svoj rodni grad.

Naime, Atletik Bilbaa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je poslao veliku ponudu na adresu "Đavola" za njegove usluge, žele po svaku cenu da ga vrate, a svojom izdašnom ponudom su rešili da odbiju konkurenciju.

Junajted bi tako mogao da pristane da ga proda ovog leta, Murinjo svakako planira da rekonstruiše vezni red, a uprava kluba iz Baskije je jasna da sa igračem neće pregovarati dok ne dobiju odobrenje kluba iz Mančestera.

Čim "Đavoli" pristanu, Erera će postati apsolutni prioritet na "San Mamesu", pa je čini se njegov povratak u rodnu grudu više nego realan.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.