Erceg napušta Galatasaraj 19. decembra

Izvor: MozzartSport.com, 09.Dec.2014, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Erceg napušta Galatasaraj 19. decembra

Srpski košarkaš postavio uslov upravi turskog kluba koji će ona teško moći da ispuni

Po svemu sudeći, Zoran Erceg će od 19. decembra biti slobodan igrač. Srpski košarkaš je izgubio strpljenje i postavio ultimatum upravi Galatasaraja: Ili da da mu se isplate sva dugovanja do 19. decembra ili napušta klub.

Turski mediji prenose da uprava Galatasaraja neće moći za tako malo vremena da odgovori na uslove Ercega i da će on najverovatnije napustiti >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << klub. Galatasaraj drma finansijska kriza zbog koje su se nagomilala dugovanja prema igračima, a budući da je Erceg jedan od najplaćenijih u timu, samim time je i njegovo nezadovoljstvo veće.

Odlaskom iz kluba, Erceg neće izgubiti novac zagarantovan ugovorom, već će moći da ga naplati tužbom prema truskom klubu.

Biće zanimljivo videti i koji klub u Evropi će moći da priušti Ercega koji je jedna od najboljih „četvorki“ u Evropi. Do sada se pominjao Real Madrid, ali Kraljevski klub prvo mora da se reši Amerikanca Slotera da bi doveo Ercega na njegovo mesto.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Ercegov ultimatum Galati - Pare do Sv. Nikole!

Izvor: Sportske.net, 10.Dec.2014, 13:24

Srpski košarkaški internacionalac Zoran Erceg postavio je ultimatum klubu za koji nastupa a kako turski mediji prenose da takav razvoj događaja vodi ka raskidu saradnje.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.