Er Srbija obnavlja letove do Pule

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jun.2021, 10:30

Er Srbija obnavlja letove do Pule

Er Srbija će od 11. jula ponovo uspostaviti avio-saobraćaj na relaciji između Beograda i Pule, svoje treće destinacije na Jadranskoj obali u Hrvatskoj, pored Dubrovnika i Splita. Planirano je da se letovi ka popularnom letovalištu u Istri obavljaju tokom letnje sezone, do 12. septembra, dva puta nedeljno - četvrtkom i nedeljom. Avio-karte su već u prodaji.

"Raduje nas što smo u prilici da putnicima, pored Dalmacije, ponudimo i direktnu vazdušnu vezu sa Istrom, veoma popularnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << destinacijom za godišnji odmor. Naši putnici lako mogu stići iz Pule do obližnjih atraktivnih letovališta, što im dodatno proširuje mogućnosti prilikom planiranja i organizacije odmora", izjavio je Boško Rupić, viši menadžer prodaje u Er Srbiji.

Red letenja na ovoj ruti kreiran je tako da pruža pogodne konekcije sa brojnim destinacijama iz mreže srpske nacionalne avio-kompanije.

Srpska nacionalna avio-kompanija je od 2008. godine saobraćala do Pule tokom svake letnje sezone, osim 2020. kada letovi nisu realizovani zbog pandemije korona virusa.

Više informacija o aktivnostima srpskog nacionalnog avio-prevoznika možete pronaći na stranici Medija centra Er Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Er Srbija 11. jula obnavlja let između Beograda i Pule

Izvor: N1 televizija, 25.Jun.2021

Avio-kompanija Er Srbija najavila je danas da će od 11. jula ponovo uspostaviti avio-saobraćaj na relaciji izmedju Beograda i Pule, što je njihova treća destinacija na jadranskoj obali u Hrvatskoj, pored Dubrovnika i Splita.

Nastavak na N1 televizija...

Er Srbija ponovo leti za Pulu

Izvor: Radio 021, 26.Jun.2021, 08:38

Er Srbija je najavila da će od 11. jula ponovo uspostaviti avio-saobraćaj na relaciji između Beograda i Pule, svoje treće destinacije na Jadranskoj obali u Hrvatskoj, pored Dubrovnika i Splita.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.